På vej tilbage?

Real Madrid er klar til at slå igen efter en sløj start på sæsonen. De fik en sejr på en billig baggrund i sidste kamp, men de fik trods alt scoret nogle af de mål, som de virkelig har manglet i sæsonens begyndelse. Spillerne bakker hinanden op, og holdets tidligere topscorer, Ronaldo, må efterhånden være utrolig sulten efter mål i liga sammenhæng.

Midtbanen skal op i tempo

Kroos, Modric og Casemiro har længe været en ustoppelig trio, men de har ikke kunne genfinde storformen hidtil i sæsonen. Det har gået udover spillets tempo, hvilket i stort set hver eneste kamp indtil nu, har været for langsomt. De spiller sjælendt en direkte bold om på enten Ronaldo eller Benzema. De flytter den fra side til side fra back til back, hvor de ofte ender med at smide et indlæg i boksen, som ingen rammer. Det bliver ofte forudsigeligt. De mangler variation i spillet! Ronaldo laver løb efter løb oppe foran, og han får en aflevering derned i hver kamp, som ligger helt forfærdeligt. Der har ikke været tilstrækkelig med pause på midtbanen indtil nu, da Zidane ikke har tiltro til breddespillerne.

Toni Kroos dirigerer tropperne. Kilde www.goal.com

Ronaldo

Ronaldo. Manden missede de første fem kampe. Han har dog allerede flest skud på mål i hele ligaen, hvor han har haft over 60 forsøg, som har resulteret i et mål. Et mål. Verdens bedste fodboldspiller. Jeg er sikker på, at han snart får gang i i målscoringen. Han kommer tydeligvis frem til chancerne, og når han får scoret et mål mod byrivalerne fra Atletico Madrid i weekenden, så skal han nok fortsætte. Forbindelsen mellem holdet og Ronaldo har været dårlig lige siden, at han kom tilbage. Midtbanen tør ikke at spille ham, og Benzemas skade i begyndelsen har gjort, at Ronaldo har manglet sin legekammerat oppe i front.

Atletico kampen kan blive et vendepunkt

Real Madrid har desperat brug for en sejr mod Atletico i weekenden. Jeg er overbevist om, at det kan starte et nyt kapitel for kongeklubben i denne sæson. En sejr er, hvad klubbens fans, træner og spillere har behov for, hvis snakken om krise skal stoppe og Zidane kan få noget arbejdsro. Selvtillid skal pumpes tilbage i holdet og kampen mod Las Palmas var startskuddet på dette. Holdet har derudover brug for mål fra Ronaldo. Det er efterhånden tid for manden at score mål i flere kampe i træk. Han har vist, at han kan være afgørende i Champions League, hvor han har scoret 6 mål indtil nu. Han kan stadigvæk. Han er tændt og sulten, men det kan måske være problemet. Han har muligvis været overtændt. De skal vinde. Et nederlag vil være katastrofalt, og hvem ved hvad der ville ske med Zidane herefter. Perez kan være en utålmodig mand på trods af to CL titler.

Ronaldo i duel med Atletico generalen, Godin. Kilde www.goal.com

You may also like...

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *