Behov for flere mål

Real Madrid har scoret 11 mål i denne sæsons første 6 kampe i La Liga, hvor ærkerivalerne fra Barcelona har nettet 17 gange. Hvad går galt i den spanske hovedstad og hvordan får de hul på bylden?

Ronaldo er tilbage uden mål

Alle Real Madrid fans har længtes efter verdens bedste fodboldspillers comeback i La Liga. Mål har været en mangelvarer i opstarten, og Ronaldo har været i storform i sæsonens første par kampe herunder Super Cup kampene. Portugiserens comeback har dog ikke været nogen fornøjelse for hverken ham selv eller klubben. Han har brændt store chancer i sine to kampe, og han har heller ikke spillet særlig god fodbold. Han har været kendt for i hele sin Real Madrid karrierer at score mål i kampe, hvor han har spillet ringe, men det har endnu ikke lykkedes ham at få hul på bylden. Manden har haft 20 skudforsøg i blot 2 kampe! Han er allerede den spiller i truppen med næstflest skudforsøg kun overgået af Marco Asensio. Man skal selvfølgelig ikke male fanden på væggen allerede, men han skal snart vise, hvorfor han skal stadigvæk skal betragtes som verdens bedste. Real Madrid har brug for ham i den her svære periode.

Verdens bedste spiller med sine Balon d’or titler. Kilde www.goal.com

Benzema og Bale i dårlig form

Karim Benzema og Gareth Bale. Real Madrid fansenes yndlings syndebukke. Det kan der efterhånden ikke være nogen tvivl om efter utallige pibekoncerter på Bernabeu. De har skam heller ikke leveret varen på nogen som helst måde her i opstarten, hvorfor jeg kan forstå fansenes utilfredshed. Man havde virkelig håbet på, at de ville træde i karakter, da Ronaldo fik fem dages karantæne. Det var virkelig deres mulighed for at vise verden og klubben, at de kunne uden portugiseren. Det lykkedes ikke for dem. Zidane har været ude og forsvare dem begge senest Bale

  • På det seneste har alle spørgsmålene handlet om Gareth Bale, men han har det bedre for hver dag der går. Han var ude i fire måneder og for at komme tilbage på sit højeste niveayu, har han brug for mindst fire måneder. Vi må give ham tid og vi er glade for ham”, siger Zidane ifølge ESPN.

Det er en vigtig kommentar fra cheftræneren, da Real Madrids fans ikke er kendt for deres tålmodighed. Han har brug for tid, men denne periode har stadigvæk været skuffende for ham. Han tager få initiativer og han bidrager absolut ikke med noget i det opbyggende spil. Man så dog et glimt af genialitet fra waliseren i kampen mod Real Sociedad. Han fuldstændig overløb sin direkte konkurrent i en kamp om bolden, hvorefter han loppede bolden henover målmanden. DET ER DET, SOM VI VIL SE MERE AF!!
Benzema startede sæsonen forfærdeligt. Kampen mod Valencia fremstår som et symbol for franskmanden uskarphed. Han brændte 5 hundrede procent chancer, hvilket resulterede i et uafgjort resultat og endnu en pibekoncert. Jeg har sjælendt set en angriber med så mange op og nedture i sin karriere. Han har ingen konkurrence efter Moratas skifte. Mayoral er ingen trussel, hvilket har haft sine tydelig spor i Benzemas uduelige præstationer og attitude. Det virker til, at manden mangler et spark i røven eller en anden form for motivation for at spille godt. Når han er på topniveau, så er han jo ustoppelig. Ronaldo og ham har et fantastisk samarbejde! Når han til gengæld selv skal skabe tingene uden Ronaldos hjælp, så falder han ofte til kort.

Bale og Benzema har noget at bevise i denne sæson.
Kilde www.performgroup.com

Mangel på målscorere

Klubbens tre topscorere Cabellos, Bale og Asensio har alle scoret 2 mål hver. De mangler indtil videre en spiller, som er garant for mål. Ronaldos karantæne har på dette punkt ramt Real Madrid ekstremt hårdt. Når han er med, så sidder man hele tiden og er sikker på, at holdet nok skal score på et eller andet tidspunkt. Samme tanker har man bestemt ikke, når han mangler i startopstillingen. Det er utroligt, at en spiller på sådan et komplet hold kan skabe den ro, selvtillid og vindermentalitet. Det vidner virkelig om Ronaldos enorme kvaliteter både som en leder og målscorer. Han sætter standarden vanvittig højt, så alle der skal erstatte ham i startelleveren har et kæmpe pres på sine skuldre. Et pres, som ingen indtil videre i sæsonen, har kunne løfte eller præstere under. Skal vi stadigvæk regne med over 30 mål fra portugiseren eller har Real Madrid behov for at finde en ny topscorer, som holdet kan stole på de næste par år?

You may also like...

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *