Optakt til årets første opgør

Real Madrid møder Sevilla i Copa Del Reys 1/8 finaler.

De to klubber har spillet mange kampe, hvor Real Madrid har vundet størstedelen. Real Madrid har nemlig vundet 13 ud af de sidste 16 indbyrdes opgør, hvor Sevilla har vundet de resterende 3 kampe. Deres seneste møde var i sæsonens første kamp i UEFA Super Cup. Det var her, at Ramos headede en udligning til 2-2 hjem i det 93. minut, hvilket satte han har efterlignet flere gange i løbet af sæsonen. Real Madrid vandt i den forlængede spilletid efter en scoring fra Carvajal efter 119 minutters spilletid. En hårdt spillet kamp med mange frispark og fight mod opgørets ende. Real Madrid manglede dengang Ronaldo og startede med Benzema, Modric og James på bænken. Sevilla havde ligeledes sagt farvel til nogle af holdets store profiler heriblandt deres førhenværende midtbanegeneral Krychowiak og angriberen Gameiro.

Ronaldo har scoret 22 mål mod Sevilla, men han er ikke udtaget til opgøret! Hvem overtager målscoringen? Kilde realmadrid.com

Holdenes form

Sevilla har haft en glimrende sæson indtil nu, hvor de befinder sig på 3. pladsen i ligaen kun 1 point efter Barcelona. Derudover endte de på 2. pladsen i deres CL gruppe og kvalificerede sig til 1/8 finalerne ligesom Real Madrid. De har kun tabt 4 kampe i alle turneringer, hvorfor de må komme ind til dette opgør med god selvtillid og tro på tingene. Derudover må de søge hævn efter de to klubbers sidste opgør!

Real Madrid kommer ind til kampen med en sejr og ny pokal fra klub VM, hvor de løb ind i uventede problemer i finalen. De rider virkelig på en bølge. Zidane har fået en masse kritik for ikke at prioritere det smukke spil i sin spillestil, hvor mange af kongeklubbens sejre og point er blevet skrabet hjem med nødt og næppe. Ikke desto mindre så har Zidane allerede vundet flere titler end Mourinho gjorde i hele sin tid i klubben. Derudover har han slået en gammel klubrekord, da Real Madrid nu er ubesejret i 37 kampe. Den gamle rekord blev sat i 1988-89 sæsonen, hvor man var ubesejret i 34 kampe i træk. Jeg har store problemer med den måde, at Real Madrid spiller på i denne sæson, men jeg må dog bøje mig i støvet for resultaterne, da Zidane har formået at skrabe point i massevis hjem alligevel.

Real Madrids tilstand og forventede opstilling

Real Madrid står uden Ramos og Pepe til rådighed i forsvaret, hvorfor det forventes at Nacho og Varane starter i deres fravær. Carvajal og Marcelo deltog begge i træningen uden problemer, hvorfor jeg tror på, at de starter på deres backpositioner. Casilla har indtil nu spillet alle opgør i Copa Del Rey, hvorfor jeg tror på, at han starter på mål. Zidanes favoritter Casemiro, Modric og Kroos virker som de oplagte valg på en 3 mands midtbane med Casemiro i en tilbagetrukken rolle. Vázquez og Kovacic meldes begge ude af januars kampe, hvor Bale ligeledes er ude af billedet. James har rodet sig ud i nogle problemer i den spanske hovedstad efter sin udtalelse ved klub VM, hvor han sagde, at han ville overveje sin fremtid her til januar. James far har forsøgt at udrede sin søns problemer ved at forsikre kongeklubben om, at han bliver. Jeg forventer, at man vil se en reaktion fra Zidane, men jeg tror ikke på, at han vil starte med inde alene af den grund. Eftersom Vázquez og Bale er skadet og Ronaldo ikke er udtaget, så mangler Zidane en højre- og venstrekant. I mine øjne står valget mellem Asensio, Isco, Morata og James. Zidane har før brugt Morata på kanten med stor succes, hvor man kan udnytte hans fart i dybden og udfordrende spillestil. Derudover er denne kamp en god mulighed for Zidane at indlemme James i startopstillingen igen, da de mange skader tillader det. Jeg forventer derfor, at han vælger de to til kanterne. Jeg mener ikke, at Isco hører til på kanten længere, da han altid går ned i fart og sænker spillet. Benzema har været inde i en god periode på toppen, så han starter som frontløber. De tre forreste plejer ikke at være “låst” i deres position, så jeg tror eksempelvis, at James trækker længere end i banen end Vazquez og Bale plejer.

Min forventede startopstilling:

Skadesramte Real Madrid vil søge at udbygge deres ubesejrede stime på hjemmebane mod et virkelig stærkt Sevilla hold, og jeg tror på, at det bliver et underholdene brag med masser af fight!

Kampen spilles på onsdag d. 3-1-17 klokken 21:15 og vises på TV3 Sport 2. God kamp!

You may also like...

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *