Hvor er den dominerende offensiv i Madrid?

Har vi ladet os inspirere for meget af vores lokalrivaler fra Atletico Madrid? Real Madrid har været kendt for (og SKAL være kendt for) deres offensive spillestil med masser af offensiv slagkraft i form af flotte mål, assists og smukke kombinationer. Der har dog været tendensser her i sæsonstarten til en mere defensiv tilgang, hvor de ikke er bange for at selv de mindre hold har masser af boldbesiddelse.


Tre kampe i alt, to kampe på hjemmebane og en på udebane med 3 sejre og en målscorer på 9 – 3. Det lyder altsammen meget godt, men spillet har, i mine øjne, simpelthen ikke været godt nok. Real Madrid startede deres sæson på en af La Ligas sværeste udebaner mod Real Sociedad, hvor holdet vandt 0-3. Resultatet lyder ganske glimrende, men spillet var på ingen måde fantastisk. Asensios mål var dog en perle! Zidane havde taget det “sikre” valg og startede med sin favorit opstilling 4-3-3 med Casemiro på den defensive midtbane. Det er et forståeligt valg, da han har haft størst resultatmæssig succes med denne opstilling og han ville gerne starte sæsonen med en sejr. Problemet med deres tilgang er dog ikke på udebane, men derimod på hjemmebanen Estadio Santiago Bernabéu.

Kampen mod Osasuna
Ja.. Vi scorede 5 mål mod Osasuna, hvilket man ikke kan klage over. Jeg bryder mig dog ikke om situationen, hvor stillingen er 1-0 og Real Madrid stiller sig ned og lader Osasuna skabe spillet og diverse gode muligheder. De var endda millimeter fra at udligne lige før halvleg med et hovedstød på overliggeren. Danilo scorede få øjeblikke senere. Jeg finder det utilgiveligt, at man på hjemmebane overlader spillet til sine modstanderne, når man kun fører med 1-0! Osasuna spillede sig selv frem til mange gode offensive situationer i første halvleg, hvor Real Madrid forsvaret absolut virkede til at snakke med. Zidane kender madridismoen og han kender de vanvittig krævende fans på tribunerne. Man skal absolut ikke lade modstanderen kontrollere spillets gang på Bernabéu. Ville han forsøge at vise verden, at Real Madrid kan stå godt defensivt og at man stoler på sit forsvar? Det skal man ikke gøre på denne Europas mest krævende hjemmebane, hvor fansene hungrer efter offensiv fodbold og mange mål. 5 mål er som sagt ikke til at klage over, men den defensive tilgang til kampen i første halvleg mod et midterhold i La Liga kan de ikke være madridismoen bekendt.

www.haberler.com

Bale –> Ronaldo –> Mål! Vi ser forhåbentlig mere af dette fremover!

Manglende dominans

Real Madrid er bedst, når de er på offensiven, hvorfor de skal være i stand til at dominere kampene i højere grad! Hvor er kombinationerne? Hvor er wow følelsen, hvor man som fan er efterladt målløs over det offensive spil, som man lige har været vidne til?
Jeg savner virkelig mere spil mellem vores offensive spillere! Holdet er blevet tilbøjelige til at stole på indlæg fra vores backs eller kantspillere. Det virker ikke til, at når holdet har problemer med spillet, så slår de en masse indlæg. De spiller søvnganger fodbold for tiden! Boldflytteri uden formål. Der har endnu ikke været en kamp i år, hvor man som Real Madrid fan har været overbevist om det offensive spil. Toni Kroos og Luka Modric er uden tvivl nogle fantastiske spillere, men i denne periode virker de ikke til at kunne hjælpe vores frontløbere med at komme i gode situationer. Kombinationerne og spillet flyder ikke og holdet har derfor været afhængige af de individuelle kvaliteter fra holdets stjerner. Vi mangler langt mere sammenspil mellem de offensive kanoner. Benzema har her en stor betydning, da han ofte indgår i kombinationer med sine offensive kollegaer. Dette er et punkt, hvor Morata skal forbedre sig enormt, hvis han vil slå franskmanden af pinden som første valg. Morata byder mere rå styrke og hurtighed, hvor Benzema har langt større flair for spillet og bedre teknik. Måske ville disse to kunne supplere hinanden godt på banen, hvor Benzema kunne spille bagved Morata? Benzema kunne her forsøge sig med kombinationerne og Morata kunne være dybeløberen og dueltageren. Zidane skal i hvert fald gøre sig nogle tanker angående sin tilgang til fremtidige kampe på Bernabéu. Når de møder stærkere modstand og hvis dette fortsætter, så får Real Madrid store problemer på hjemmebane.

You may also like...

Click on a tab to select how you'd like to leave your comment

    Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *